Про ціни і не тільки

          Тарифи на інвентаризацію нерухомого майна на сьогоднішній день є регульованими.

          Це означає, що кожен суб’єкт підприємницької діяльності, який провадить інвентаризацію нерухомого майна, повинен погодити свої власні тарифи з обласною державною адміністрацією – пункт 12 Постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. N 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» в останній редакції від 23 грудня 2015 р.

          Вартість технічної інвентаризації майна, метою якої є складення технічного паспорту на об’єкт Вашої нерухомості, визначається на підставі затвердженого обласною державною адміністрацією тарифу та норм на виконання робіт, які урегульовані Збірником норм часу на роботи та послуги, що виконуються бюро технічної інвентаризації України (наказ Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 21 листопада 2003 року N 198 – остання редакція від 15 травня 2015 року).

          Наші тарифи розміщені на офіційному веб-порталі Полтавської обласної державної адміністрації: http://www.adm-pl.gov.ua/docs/pro-vstanovlennya-tarifiv-na-inventarizaciyu-neruhomogo-mayna-na-oformlennya-prav-vlasnosti-n-2.

          Вартість кожного технічного паспорту визначається окремо і залежить не тільки від площі об’єкту, але і від його складності, наявності перепланувань, кількості господарських будівель на території приватної садиби, щільності забудови і т. і.

          Саме тому кінцеву вартість робіт з виготовлення технічного паспорта можна визначити тільки після виходу на об’єкт нерухомості та вивчення повного пакету документів.

          Наші фахівці цінують кожне Ваше звернення.

          У нас відсутні черги, безкоштовні консультації не тільки в офісах, але і в режимі он-лайн.

         Ми прагнемо, щоб кожне Ваше звернення було максимально комфортним для Вас.