Минуле та сьогодення

          Комунальне підприємство «Кременчуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації Кременчуцької міської ради Полтавської області» (КП «КМБТІ») – сучасне підприємство, початок діяльності якого датується 50 роками ХХ століття. До 2013 року підприємство було єдиним БТІ  Кременчука і цілого ряду населених пунктів Полтавської області.

          За весь період свого існування підприємство не тільки накопичило позитивний досвід, підвищило професійну майстерність кадрів, модернізувало процес виготовлення технічних паспортів на  об’єкти нерухомого майна, але і  створило власну архівну базу об’єктів нерухомості, розташованих у зоні діяльності підприємства, яка на сьогодні займає площу понад 500 кв. м і знаходиться у декількох населених пунктах регіону.

          На сьогоднішній день КП «КМБТІ» продовжує виконувати роботи, пов’язані із виготовленням на замовлення населення, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців техпаспортів на будинки, квартири, нежитлові об’єкти, розташовані у м. Кременчуці та Кременчуцькому районі, у м. Горішні Плавні та прилеглих населених пунктах, у м. Глобині та Глобинському районі, у смт. Козельщина та населених пунктах Козельщинського району.

          З початку 2015 року КП «КМБТІ», маючи безстрокові дозвільні кваліфікаційні сертифікати на виконання робіт з технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна, які діють на території України, отримало згоду засновника підприємства Полтавської обласної ради на розширення зони діяльності підприємства.